Balkon, který se přizpůsobil cítění majitelů

IMG_8242OM

Přeměna místa souvisejícího s každodenním užíváním v krásnější prostor je vždy oblažující. Tentokrát se změna týkala malého balkonu u nového bytu, zařízeného podle východních filozofií. I venkovní kousek bytu se z původního dodavatelsky běžného místa  →

IMG_0131IMG_0132…změnil na svébytný a individuální kout →

IMG_8246M

Bonsaje dostaly nové stolečky →

IMG_8257MÚložná lavice tvoří základ sezení  →

IMG_8246OMJe z ní pohled na druhý truhlík →

IMG_8254MNávrh vypadal takto →b1b2b4b3A výsledek díky všem zúčastněným realizátorům takto →

IMG_8248M

Dřevěné prvky vyrobil a instaloval: Martin Bugaj (kontakty níže)

Podlahu položil: Kamenný koberec

Návrh, rostliny a výsadba: začátek a závěr akce byl na mně…

 

Kamenný koberec.eu

Jablůnka 109, 756 23 Jablůnka

+420 731 001 200

info@kamenny-koberec.eu

 

Ing. Martin Bugaj

02963 Mútne 270, Slovensko

+421 908 752 586

matobugy@gmail.com

 

Foto:

majitelka balkonu, autorka

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Před a po se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jedna reakce na Balkon, který se přizpůsobil cítění majitelů

  1. Johny napsal:

    Moc hezká proměna. Můžu se jen zeptat ze zvědavosti jak byl balkon široký a jak se jmenuje ten stromeček napravo od dveří? Nalevo je to asi skalník, že?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *